VM matchen och bakis

Island är så skönt! Det är svalt, nästan alla tjejer är snygga,  alla isländare är sköna och trevliga och dem älskar att festa.  Vi var ute igår och det var så mycket folk. Jag menar,  när klockan var 4 på natten så var det lika mycket folk ute som om det vore en festival i stan.

Frågar man dem varför dem festar så mycket så svarar dem: “vi bor på Island…!?” 

Det är som en småstad där alla känner alla och “färskt blod”  är attraktivt.  Jag är ganska säker på att jag vart bortlovad (nära bortrövad)  6 gånger igår. Dem börjar berätta om hur bra deras familjer har det och hur bra utbildade dem är.

Det är kanske därför alla ser så bra ut. Alla bryr sig om hur dem ser ut.  Me like.

Kort sagt om isländare,  jag diggar dem,  men  är lite rädd för dem, på ett bra sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *