Snorkla, cykla, bada, vandra, ja varför inte åka till Island?

Nu sitter jag på en balkong i Spanien och dricker öl. Det är 34 grader varmt och jag har bränt mig lite på ryggen, men jag vet inte om det slår Islands sagolika atmosfär.

Det är verkligen så som folk säger om Island. Det är magiskt på nått sätt. Det låter flummigt, men jag tror inte jag kan beskriva det på ett bättre sätt. Nästa gång jag åker till Island, ja jag tänker åka tillbaka, ska jag nog vandra i bergen i ett par dagar. Det känns som jag har kvar det på listan och jag fick lite mersmak för det när vi cyklade i bergen, vilket var helt underbart. Gillar man att cykla i bergen (a.k.a. mountainbike) så måste man åka till Island och göra det. Vi badade i varma källor i miljöer jag bara trodde existerade i filmer, faktum är att många av dem är inspelade på Island (hej Game of Thrones!) och vyerna man ser när man stannar för att någon har ramlat av sin cykel är så sjuka! Det är nästan så att jag var sugen på att ramla med flit för att få stanna upp och se lite mer.

Dagen innan vi var i bergen snorklade vi mellan kontinentalplattorna som delar av Europa och USA. Det var 2 grader i vattnet och så rent att man kunde dricka det, vilket vi gjorde, och man kunde se upp till 120 meter i det.

Där efter tog vi den turistiga turen The Golden Circle. Där såg vi geysrar och ännu mer galet fin natur.

Bilderna kanske ser lite tråkiga ut för jag har inte redigerat dem än.

 

 

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

 

image

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage image image image image image image image imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *